Είσοδος
0
Search Menu

Moist Food

Υγρή τροφή

Οι άνθρωποι αλλάζουν τη διατροφή τους συνεχώς, ανάλογα με την γεύση, αλλά και ανάλογα με τις ανάγκες τους στις διαφορετικές καταστάσεις της ζωής. Είτε λόγω ηλικίας, στρες ή ασθένειας, προσαρμόζουμε τη διατροφή μας διαισθητικά.

Αυτό βέβαια, δεν είναι εφικτό για το κατοικίδιό σας, παρ’ όλο που η ζωή του επηρεάζεται από πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη να προσαρμόζει την διατροφή του ζώου στις εναλλασσόμενες ανάγκες του πολυαγαπημένου του κατοικίδιου.

Η σειρά selected meat του Dr Clauder προσφέρει στον σκύλο σας διεξοδική διατροφική αξία με τα βέλτιστα προϊόντα υγρής τροφής. Έτσι, αντεπεξέρχεται σε κάθε ανάγκη ανεξάρτητα από το αν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε το περιττό βάρος ή προβλήματα πέψης. Το κατάλληλο προϊόν είναι πάντα διαθέσιμο.

Η σειρά μας selected pearls είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γατών. Όπως και προηγουμένως, προσφέρουμε στους φίλους της γάτας μία αναλυτικά επιλεγμένη ποικιλία προϊόντων που κυμαίνεται από προϊόντα για ειδικές δίαιτες για την καρδιά και το συκώτι με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλάτι, σε προϊόντα εκλεκτής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν πολλή υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας που αγγίζει το 98%.

Οι σειρές selected meats και selected pearls είναι ατομικά εμπλουτισμένες με συγκεκριμένα συστατικά για την πρόληψη κοινών προβλημάτων, όπως:

Η σειρά Pro Hair and Skin για μεταξένια λάμψη και υγιές τρίχωμα

Η σειρά Pro Joint& Active για καλή λειτουργία των οστών, συνδέσμων και αρθρώσεων

Η σειρά Energy Plus για αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις

Η σειρά Pro Life  για υγεία και ενεργητικότητα

Η σειρά Immune Plus που ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα

Η σειρά Pre Biotics ιδανική για την κοιλιακή χλωρίδα