Είσοδος
0
Search Menu

Dry Food


Dr.Clauder’s Σειρά Best Choice για τα ζώα συντροφιάς

Η κατάλληλη διατροφή, προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες του κάθε ζώου, είναι η βάση για μία μακριά και ενεργητική ζωή.

  Με την σειρά best choice του Dr.Clauder’s προσφέρουμε στο σκύλο και τη γάτα σας, μία κορυφαίας ποιότητας ξηρά τροφή που ανταπεξέρχεται ποιοτικά στα υψηλότερα πρότυπα. Και έτσι, η μοναδική, κατάλληλη διατροφή για το αγαπημένο σας κατοικίδιο είναι εξασφαλισμένη.

 

Ειδικά προσαρμοσμένα προϊόντα ( Για Ευαισθησία και Υπερ-ευαισθησία) με τα οποία μπορείτε να αντεπεξέλθετε συγκεκριμένα στο περιττό βάρος, στην  υπερευαισθησία και στις ενεργειακές απαιτήσεις του ζώου, ολοκληρώνουν την ολιστικά κατευθυνόμενη σειρά.

 

Η σειρά Best Choice  προσφέρει εξίσου και για την γάτα σας τα θεμέλια και την ευεξία για το πέρασμα σε μεγαλύτερη ηλικία. Η σειρά προσφέρει κατάλληλη διατροφή για τη γάτα ανεξάρτητα από το αν είναι κατοικίδια ή όχι, υπέρβαρη ή ευαίσθητη. Το φαγητό είναι αρεστό ακόμα και στην πιο ιδιότροπη γάτα.

Ξηρά τροφή για γάτες με φρέσκο κρέας

Οι συνταγές για τις γάτες έχουν βελτιωθεί και προσαρμοστεί σύμφωνα με αμέτρητα δείγματα έτσι ώστε όλα τα προϊόντα να έχουν λάβει την μέγιστη δυνατή έγκριση. Για τη νέα σειρά ξηράς τροφής απαιτήθηκε ένα  εξαιρετικά  μεγάλο χρονικό διάστημα για να σχεδιαστεί. Το αποτέλεσμα είναι μία συμπυκνωμένη σειρά, αποτελούμενη από τέσσερα προϊόντα. Για νεογνά γατάκια, για ενήλικες γάτες, για ενήλικες γάτες δίχως γλουτένη και για μεγαλύτερες γάτες, το οποίο είναι πιο ελαφρύ και αποστειρωμένο.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με φρέσκο κρέας και συνεπώς προσφέρουν την βέλτιστη γευστική απόλαυση . Επί τούτω, η χρήση σιταριού εκλείπει συστηματικά.