Είσοδος
0
Search Menu

Dr. Clauder solutions for pets GmbH

 

Ποιοι είμαστε

Dr Clauder’s – Προϊόντα για την ευημερία των καλύτερων φίλων μας – των κατοικίδιων μας

 

Θα μπορούσαμε να συστηθούμε συνοπτικά;

Η Εταιρεία του Dr Clauder  είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που βρίσκεται στην περιοχή του κάτω Ρήνου της Γερμανίας. Ανάγεται στις αρχές του 1950 και ιδρύθηκε από τον δόκτορα Heinz Clauder στο Αμβούργο. Είμαστε σήμερα, μία σύγχρονη ιδιόκτητη επιχείρηση που συμβολίζει την ποιότητα, φτιαγμένη στη Γερμανία. Τα προϊόντα  δημιουργούνται εσωτερικά, με βάση το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας και των ειδικών διατροφολόγων. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που ανανεώνουμε την πιστοποίησή μας στα αυστηρά πρότυπα  της IFS ( μία πιστοποίηση στον κλάδο των τροφίμων αναγνωρισμένο σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ένωσης ) κάθε χρόνο. Εξάλλου, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε πάντα προϊόντα της καλύτερης ποιότητας.

 

Το κατοικίδιό σας είναι πολύ κοντά στην καρδιά μας

Ένας μεγάλος αριθμός σκύλων περιφέρονται στα γραφεία μας. Επομένως, γνωρίζουμε ακριβώς πως είναι να ανησυχείτε για την ευημερία του κατοικίδιου σας. Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιου, καθένας είναι ιδιαίτερα αναμεμιγμένος με την ευημερία του ζώου. Η αγάπη μας για τα ζώα μας έχει οδηγήσει στο να αφιερώσουμε τους εαυτούς μας στην ανάπτυξη υγιούς τροφής για κατοικίδια και διατροφικών συμπληρωμάτων. Τα εξαιρετικά προϊόντα είναι το πάθος μας.

 

Βελτίωση των προϊόντων – το πάθος μας

Όλα μας τα προϊόντα προσφέρουν επιπρόσθετη αξία που θα βοηθήσει το κατοικίδιό σας να ζήσει μία χαρούμενη ζωή. Όλοι είναι εξοικειωμένοι με μικρές διαταράξεις στην ευημερία του ζώου, τουλάχιστον μία φορά, και με εμάς θα βρείτε πάντα το κατάλληλο προϊόν είτε αφορά αρθρώσεις, δέρμα και τρίχωμα ή στομάχι και πέψη. Και όχι μόνο ως διατροφικό συμπλήρωμα, αλλά και οι τροφές μας προσφέρουν ήδη αυτή την επιπλέον προστιθέμενη αξία.

 

Το κάνουμε για εσάς – το μότο μας

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που γνωρίζετε για την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Γνωρίζουμε ότι θέλετε το καλύτερο για το κατοικίδιό σας και αυτό είναι που θέλουμε και εμείς.

Η εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα μας είναι πολύ σημαντική για εμάς.